Vinnie

“Een gezonde geest in een gezond lichaam” is een manier van leven dat ik zelf zo goed mogelijk probeer na te streven en anderen in wil inspireren, ondersteunen en verstreken.

Ik geef al meer dan 5 jaar les in kettlebell en diverse gevechtsport technieken. Waar ik aandacht besteed aan kracht, mobiliteit en zelfverdediging. Maar ook veel waarde hecht aan het uitdagen van het lichaam en de geest, het verleggen van grenzen en doelen, het blijven groeien en streven naar de beste versie van jezelf.

Doorheen de jaren ondervond ik zelf enkele medische drempels. Hierdoor kwam ik in contact met Relieve Body Therapy waar ik kennis maakte met o.a. warmte en koude therapieën. Al snel ondervond ik de diverse voordelen hiervan, werd ik erdoor geïnspireerd en verdiepte ik mezelf in deze technieken.  

Om de beste, meest sterke versie van jezelf te kunnen zijn, zowel op lichamelijk als mentaal vlak, is het belangrijk om diverse disciplines, technieken en ervaringen met elkaar te combineren. Op deze manier kunnen de diverse aspecten, individueel maar ook in combinatie met elkaar, des te betere geoptimaliseerd en geïmplementeerd worden.  

Het is dan ook mijn doel en passie om de kennis, vaardigheden en ervaringen die ik doorheen de jaren heb opgebouwd d.m.v. diverse sessies met jullie te delen. Zodat je jezelf kan versterken in alle aspecten in het leven. Samen gaan we voor de beste jij!